Τα νέα μας
(Τροποποίηση αρχικού κώδικα, που ανακοινώθηκε στης 12/3/20) 

Ως πρόσθετα μέτρα που συμβάλουν στην προστασία των εργαζόμενων της εταιρίας μας, των επισκεπτών, πελατών, αλλά και στην αποφυγή διάδοσης του Κορωνοϊού, από την Δευτέρα 4/5/20, ισχύουν τα παρακάτω :

 • Οι εργαζόμενοι, κατά την είσοδό τους εντός της επιχείρησης και καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής τους εντός του χώρου εργασίας, φέρουν την υποχρέωση να φορούν μάσκα προστασίας, μιας χρήσης.
 • Οι εργαζόμενοι, κατά την εργασία τους εντός της επιχείρησης, φέρουν την υποχρέωση, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, να πλένουν τα χέρια τους και να τηρούν τους κανόνες υγιεινής γενικότερα.
 • Οι εργαζόμενοι, κατά την παραμονή τους , εντός του χώρου της επιχείρησης, φέρουν την υποχρέωση, να τηρούν μεταξύ των συναδέρφων τους, αλλά και των επισκεπτών, απόσταση τουλάχιστον 2 μέτρων.
 • Οι εργαζόμενοι, κατά την διάρκεια της εργασίας τους, για την πραγματοποίηση εργασίας εκτός των γραφείων της εταιρίας, θα πρέπει ρητώς να αποφεύγουν την χρήση ΜΜΜ. Η μετακίνησή τους θα γίνετε με εταιρικό αυτοκίνητο, ιδιόκτητο μεταφορικό μέσο ή ΤΑΧΙ, τα έξοδα των οποίων θα καλύπτονται από την εταιρία.
 • Προκειμένου να επιτευχθεί ο καλύτερος δυνατός αερισμός των χώρων εργασίας, κάθε μία ώρα, για τουλάχιστον 10 λεπτά της ώρας, θα πρέπει να ανοίγουν πλήρως τα παράθυρα των γραφείων. Την ευθύνη για την εφαρμογή φέρει η Γραμματεία ή σε απουσία της ο Επιμελητής.
 • Θα πρέπει να αποφεύγεται η χρήση κλιματιστικού. Στην περίπτωση που η χρήση του κρίνεται αναγκαία, θα πρέπει ταυτόχρονα, τουλάχιστον ένα παράθυρο να είναι εν μέρει ανοιχτό. Την ευθύνη για την εφαρμογή, φέρει η Γραμματεία ή σε απουσία της, ο Επιμελητής.
 • Στην είσοδο, θα πρέπει να υπάρχουν πάντα μάσκες μιας χρήσης, αντισηπτικό υγρό και γάντια μιας χρήσης. Σε μόνιμη βάση, θα πρέπει να υπάρχει επαρκή απόθεμα για να καλύψει χρονικό διάστημα τουλάχιστον 15 ημερών. Την ευθύνη για την εφαρμογή, φέρει η Γραμματεία ή σε απουσία της, ο Επιμελητής.
 • Θα πραγματοποιείται επαναλαμβανόμενη απολύμανση, στους χώρους εργασίας από ειδικό συνεργείο. Την ευθύνη για την εφαρμογή φέρει ο Τεχνικός Ασφαλείας.
 • Οι εργαζόμενοι, πρέπει να αποφεύγουν την χειραψία, καθώς και κάθε «επαφή» με συναδέρφους, επισκέπτες ή πελάτες.
 • Σε κάθε επίσκεψη, επισκέπτη ή πελάτη στα γραφεία της εταιρίας και καθ’ όλη την διάρκεια της επίσκεψής του, τουλάχιστον ένα παράθυρο ή πόρτα του γραφείου θα πρέπει να παραμένει ανοιχτό. Την ευθύνη εφαρμογής φέρει η Γραμματεία ή σε απουσία της ο Επιμελητής.
 • Οι συναλλαγές με τους πελάτες θα γίνονται κυρίως, μέσω τηλεφώνου, email ή courier δικής μας χρέωσης.
 • Με τους πελάτες, όταν αυτό απαιτείται, δύναται να πραγματοποιηθεί συναλλαγή, εντός του χώρου της επιχείρησης, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 10:00 -16:00 με τις παρακάτω προϋποθέσεις:
 1. Με προγραμματισμένο ραντεβού, μέσω τηλεφώνου ή email.
 2. Εντός του χώρου της επιχείρησης, πέρα των εργαζομένων, δεν θα βρίσκονται πάνω από 2 επισκέπτες.
 3. Κατά την είσοδο ο επισκέπτης, θα πλένει τα χέρια με αντισηπτικό που βρίσκεται στην είσοδο.
 4. Κατά την είσοδο ο επισκέπτης, θα φοράει μάσκα προστασίας. Σε περίπτωση που δεν διαθέτει δική του, θα παραλαμβάνει από την θήκη που βρίσκεται στην είσοδο.
 5. Θα τηρείται απόσταση μεταξύ των ατόμων που παρευρίσκονται εντός του χώρου, τουλάχιστον 2 μέτρα.
  Την ευθύνη για την εφαρμογή, έχει η Γραμματεία ή σε απουσία της ο Επιμελητής.
 • Κάθε εργαζόμενος, θα τηρεί κατάσταση με προγραμματισμένα ραντεβού με πελάτη εντός του χώρου της επιχείρησης. Κατά την είσοδο του πελάτη, εντός του χώρου της επιχείρησης, θα καταγράφεται σε «Ημερήσια Κατάσταση Επίσκεψης Πελατών» το ονοματεπώνυμό του και η ώρα προσέλευσης. Κατά την λήξη της εργασίας η κατάσταση θα καταστρέφεται με τρόπο που να μην είναι δυνατή η ανάγνωσή της. Την ευθύνη για την εφαρμογή τήρησης της Κατάστασης, φέρει η Γραμματεία ή σε απουσία της ο Επιμελητής.
 • Σε περίπτωση που πελάτης, επισκέπτης, προμηθευτής, courier, θέλει να μας αφήσει κάτι, θα χτυπάει το κουδούνι, για να το παραλάβουμε χωρίς να εισέλθει εντός του χώρου της επιχείρησης. Την ευθύνη για την εφαρμογή, έχει η Γραμματεία ή σε απουσία της ο Επιμελητής.
 • Η κατανάλωση καφέ, λοιπών ροφημάτων, φαγητού, επιτρέπεται μέσω της χρήσης υλικών του κυλικείου της εταιρίας ή πακέτου από το σπίτι και όχι μέσω delivery.
 • Οι εργαζόμενοι, επισκέπτες, πελάτες, θα πρέπει να τηρούν στο σύνολό τους τα μέτρα και τους κανόνες υγιεινής που ανακοίνωσε ή θα ανακοινωθούν από το Υπ. Υγείας, αρμόδιους φορείς.
 • Οι εργαζόμενοι, σε περίπτωση συμπτωμάτων που καταγράφονται από το Υπ. Υγείας ως συμπτώματα του Κορωνοϊού, , θα πρέπει να ενημερώνουν άμεσα τον υπεύθυνο Τμήματος ή τον Διαχειριστή της εταιρίας και μέχρι την πλήρη εξάλειψή τους να αποφεύγουν ρητώς την μετάβαση τους στον χώρο εργασίας.
 • Ο Υπεύθυνος Τμήματος σε συνεργασία με τον Διαχειριστή της εταιρίας, θα καθορίζουν αν και ποιοι εργαζόμενοι, θα εργάζονται από απόσταση (εργασία από το σπίτι).

Η παρουσία ατόμου εντός του χώρου της επιχείρησης, πραγματοποιείται κατόπιν αποδοχής του παρόντος κώδικα, ο οποίος πέρα από τον ιστότοπο της εταιρίας (texnologistiki.com), έχει αναρτηθεί και σε εμφανή σημείο στην είσοδο της επιχείρησης.