λογιστικο γραφειο | λογιστικές υπηρεσίες

Φορολογική Δήλωση οδηγίες συμπλήρωσης Φ.Ε. 2022

Το λογιστήριο του Υπουργείου Οικονομικών έχει αναρτήσει τις οδηγίες συμπλήρωσης για την Φορολογική Δήλωση εισοδήματος φυσικών προσώπων για το φορολογικό έτος 2022. Το λογιστήριο παρέχει διάφορα βοηθήματα για να διασφαλίσει ότι οι φορολογούμενοι θα καταλήξουν σε ένα δίκαιο και αποδεκτό αποτέλεσμα. Το λογιστήριο προσπαθεί επίσης να ενημερώνει το κοινό σχετικά με τα δικαιώματα και τις…

Περισσότερα
λογιστικο γραφειο | ΕΡΓΑΝΗ

Οδηγίες συμπλήρωσης Φορολογικής Δήλωσης Φ.Ε. 2021

Το λογιστήριο του Υπουργείου Οικονομικών έχει αναρτήσει τις οδηγίες συμπλήρωσης για την φορολογική δήλωση εισοδήματος φυσικών προσώπων για το φορολογικό έτος 2021. Το λογιστήριο παρέχει διάφορα βοηθήματα για να διασφαλίσει ότι οι φορολογούμενοι θα καταλήξουν σε ένα δίκαιο και αποδεκτό αποτέλεσμα. Το λογιστήριο προσπαθεί επίσης να ενημερώνει το κοινό σχετικά με τα δικαιώματα και τις…

Περισσότερα
λογιστικο γραφειο | φορολογικός αντιπρόσωπος

Οδηγίες συμπλήρωσης Φορολογικής Δήλωσης Φ.Ε. 2020

Αναρτήθηκαν από το Υπουργείο οικονομικών, οι οδηγίες για την συμπλήρωση της δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων φορολογικού έτους 2020. Για να δείτε τις οδηγίες, πατήστε εδώ.

Περισσότερα
λογιστικο γραφειο | ΕΡΓΑΝΗ

Οδηγίες συμπλήρωσης φορολογικής δήλωσης φ.ε. 2019

Αναρτήθηκαν από το Υπουργείο Οικονομικών, οι οδηγίες για την συμπλήρωση της δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων φορολογικού έτους 2019. Για να δείτε τις οδηγίες, πατήστε εδώ. .

Περισσότερα

Οδηγίες συμπλήρωσης Φορολογικής Δήλωσης Φ.Ε. 2018

Αναρτήθηκαν από το Υπουργείο οικονομικών, οι οδηγίες για την συμπλήρωση της δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων φορολογικού έτους 2018. Για να δείτε τις οδηγίες, πατήστε εδώ.

Περισσότερα

Οδηγίες συμπλήρωσης Φορολογικής Δήλωσης Φ.Ε. 2017

Αναρτήθηκαν από το Υπουργείο οικονομικών, οι οδηγίες για την συμπλήρωση της δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων φορολογικού έτους 2017. Για να δείτε τις οδηγίες, πατήστε εδώ.

Περισσότερα

Οδηγίες συμπλήρωσης Φορολογικής Δήλωσης Φ.Ε. 2016

Αναρτήθηκαν από το Υπουργείο οικονομικών, οι οδηγίες για την συμπλήρωση της δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων φορολογικού έτους 2016. Για να δείτε τις οδηγίες, πατήστε εδώ.

Περισσότερα

Οδηγίες συμπλήρωσης Φορολογικής Δήλωσης Φ.Ε. 2015

Αναρτήθηκαν από το Υπουργείο οικονομικών, οι οδηγίες για την συμπλήρωση της δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων φορολογικού έτους 2015. Για να δείτε τις οδηγίες, πατήστε εδώ.

Περισσότερα