Η άποψη μου για την Τεχνολογιστική :

“Η εποχή μας, παρά την τεράστια επιστημονική και τεχνολογική ανάπτυξη, που παρέχει ασύλληπτες ικανότητες ακόμα και για τον πιο κοντινό μας πρόγονο, μαστίζεται από πληθώρα προβλημάτων που καθιστούν το μέλλον, το δικό μας αλλά και της επιχείρησης μας, αβέβαιο.
Ένα από αυτά είναι τα προβλήματα που δημιουργούνται μέσα σε μία εταιρεία από λανθασμένες αποφάσεις ή λανθασμένες συμβουλές των λογιστών της.
Εκεί λοιπόν υπάρχει η λογιστική εταιρεία «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ – Γ. Αλεξίου Μ. ΕΠΕ», όπου με τη συνέπεια, τον επαγγελματισμό, την άμεση εξυπηρέτηση και σε συνδυασμό με τη λογική κοστολόγηση των παροχών υπηρεσιών της, την καθιστούν μια λογιστική εταιρεία όπου μπορείς να εμπιστευτείς και να επενδύσεις σε αυτή.
Αξίζει να αναφέρουμε και το άρτια εκπαιδευμένο της προσωπικό που δίνει λύσεις στα καθημερινά μας προβλήματα…”

Α. Μ. ΟΕ

Η άποψη μου για την Τεχνολογιστική:

“Ποιοτικές υπηρεσίες, αμεσότητα και υπεύθυνη ενημέρωση γύρω απ΄όλα τα λογιστικά ζητήματα που απασχολούν την εταιρεία και όχι μονο.
Μια υπέροχη συνεργασία…”

Κ. Α. ΟΕ

Η άποψη μου για την Τεχνολογιστική:
Η Τεχνολογιστική ανέλαβε την εταιρία μας οργανώνοντας το λογιστικό κομάτι σε όλο του το φάσμα, ξεκαθαρίζοντας τα όποια σκοτεινά σημεία. Πάντα ένα βήμα μπροστά σε θέματα που πιθανόν να προέκυπταν, με συνεχή και σταθερή ενημέρωση, μας παρέχει ασφάλεια και πολύτιμες συμβουλές σε ό, τι θέμα προκύψει.

Μ Χ.Τ.

Η άποψη μου για την Τεχνολογιστική:
“Είναι μια ομάδα επαγγελματιών που νοιάζονται για αυτό που κάνουν, σε ζαλίζουν για να είσαι συνεπής με τα λογιστικά σου αντί να κυνηγάς εσύ τον λογιστή “να τον ρωτήσεις το τάδε πράγμα”. Χαίρεσαι με την απλότητα και την ακρίβεια των κινήσεων.
Μπράβο στον γενικό συντονιστή αυτής της ομάδας, τον Γιώργο Αλεξίου”.

Δ. Τ. Ε. C. A.E.

“…ως πρώην στέλεχος μεγάλων ελληνικών οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών, η αμεσότητα, η συνέπεια και η ηλεκτρονική αλληλογραφία ως κύριο μέσο επικοινωνίας, ήταν το αλφάβητο της καθημερινότητάς μου. Με την μετάβασή μου στο επιχειρείν, νόμιζα ότι θα χάσω αυτά τα προνόμια και θα χρειαστεί να αλλάξω τις συνήθειές μου. Η Τεχνολογιστική μού απέδειξε πως μπορώ να βασίζομαι στις υπηρεσίες της, προσφέροντας μια αρμονική συνέχεια της καθημερινότητάς μου.”  

Α. E.

“Αγαπητέ κύριε Αλεξίου,

Σας γράφω να σας ενημερώσω για την θετική έκβαση της υπόθεσής μου.

Αν θυμάστε είχα το πρόβλημα με όλα τα λάθος ΕΤΑΚ που είχα κληθεί να πληρώσω με ποσά πολύ παραπάνω από αυτά που μου αντιστοιχούσαν.
Αρνήθηκα να τα πληρώσω με αποτέλεσμα να μου δεσμευτούν οι τραπεζικοί μου λογαριασμοί, καθώς και το ενοίκιο που κατατίθεντο σε αυτούς και ήταν το μοναδικό μου εισόδημα.

Προκειμένου να τακτοποιήσω την υπόθεσή μου πραγματοποίησα εγώ και ο σύζυγός μου σειρά επισκέψεων στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. χωρίς κανένα αποτέλεσμα, διότι όπως με ενημέρωσαν «τα ποσά είχαν βεβαιωθεί».

Αποφάσισα να προσφύγω στα αρμόδια Δικαστήρια και απευθύνθηκα σε Δικηγόρο, ο οποίος μου ζήτησε την συνδρομή της Τεχνολογιστικής.

Στη συνέχεια συντάξατε ένα υπόμνημα στο οποίο υπήρχε αναλυτική καταγραφή αξιών και υπολογισμός φόρου, ανά ακίνητο ιδιοκτησίας μου ως προς το ΕΤΑΚ που αναλογούσε και συγκριτικά ως προς το ΕΤΑΚ που μου βεβαιώθηκε.

Η καταγραφή αυτή συμπεριλάμβανε αναφορά και παραπομπή σε Νόμους και Διατάξεις του Υπουργείου Οικονομικών κάνοντας με τον τρόπο αυτό ξεκάθαρο την ορθότητα και τη νομική κατοχύρωση των διεκδικήσεών μας.   

Οι ενέργειες αυτές και η σωστή συνεργασία όλων μας, είχε ως αποτέλεσμα να βγω κερδισμένη από τον Δικαστικό αγώνα που έδωσα.  

Σήμερα χάρη στη παρέμβασή σας, τα ΕΤΑΚ μου είναι πάλι σωστά, διαγράφηκαν από το ΑΦΜ μου οι λανθασμένες οφειλές που είχαν βεβαιωθεί και εισπράττω πάλι το ενοίκιο μου.

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία που είχαμε και φυσικά για το πολύ καλό αποτέλεσμα!”

Λ. Μ.

“Με την Τεχνολογιστική ξεκίνησε η συνεργασία μου πριν περίπου έξι μήνες.

Τόσο ο κύριος Αλεξίου όσο και το προσωπικό της εταιρίας είναι άνθρωποι που διέπονται από συνέπεια, υπευθυνότητα και γνώσεις που δεν σταματούν σε ότι γνωρίζουν μέχρι στιγμής!

Όλο το προσωπικό της Τεχνολογιστικής είναι καλοί γνώστες του φορολογικού συστήματος και παρόλο που αυτό μεταβάλλεται διαρκώς, οι άνθρωποι της Τεχνολογιστικής φροντίζουν να είναι πάντα ενημερωμένοι και να παρέχουν έγκυρες και έγκαιρες πληροφορίες στους πελάτες τους.

Αισθάνομαι ιδιαίτερα τυχερή που τους γνώρισα και που συνεργάζομαι μαζί τους διότι θεωρώ πως στην σημερινή ιδιαίτερα δύσκολη εποχή ένα καλό και φερέγγυο λογιστικό γραφείο αποτελεί απαραίτητο συστατικό επιβίωσης και επιτυχίας!

Εύχομαι στον κύριο Αλεξίου και σ’ όλο το προσωπικό της Τεχνολογιστικής πάντα επιτυχίες!”

Τ. Ε.

«Στην S., υπηρεσίες επαγγελματικού καθαρισμού κτιρίων, είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την Τεχνολογιστική και τις υπηρεσίες που μας προσφέρουν με το παραπάνω απ’ ότι χρειαζόμαστε. Σας ευχαριστούμε πολύ κ. Αλεξίου».
Σας ευχόμαστε καλές δουλειές.

S.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ

Τα καλύτερα!
Από την αρχή της συνεργασίας μας η σχέση μας ήταν και παραμένει άψογη!
Συνεργάτες που τους βρίσκω όταν τους θέλω και που θα μου προτείνουν λύση στο εκάστοτε πρόβλημά μου, το οποίο ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!
Γενικά όλοι οι συνεργάτες του γραφείου είναι άνθρωποι που καταλαβαίνεις καλά αυτό που σου λένε!
Αναφερόμενος ειδικά στον Κο Αλεξίου, θέλω να τονίσω πως, πρώτη μου φορά μετά από πολλά χρόνια στην εργασία, συναντώ λογιστή ο οποίος όταν μου μιλάει καταλαβαίνω τι λέει!!!
Προφανώς είναι πολύ καλός γνώστης του αντικειμένου και γι αυτό το και το μεταδίδει σωστά!
Όσον αφορά τα της καθημερινότητας, όλα σωστά και στην ώρα τους!
Καλή συνέχεια!

L. I. Ε.Ε.

«Ζώντας όπως όλοι οι επαγγελματίες, τις δραματικές αλλαγές των τελευταίων ετών στις απαιτήσεις και τις ανάγκες που υπάρχουν σε κάθε πλευρά της δραστηριότητάς μου, ήταν σημαντικό ότι είχα το σταθερό σημείο αναφοράς στις λογιστικές – συμβουλευτικές υπηρεσίες της Τεχνολογιστικής.
Έχω την εμπιστοσύνη, ακόμα κι όταν δεν προλαβαίνω να είμαι ο ίδιος επί τόπου για να αφομοιώσω και να χειριστώ τον όγκο και την πολυπλοκότητα των νέων δεδομένων, ότι είμαι καλυμμένος από λογιστικής πλευράς, που αποτελεί μία από τις πιο κρίσιμες παραμέτρους για την επιβίωση οποιασδήποτε δραστηριότητας πλέον”.

Ζ. Π.