Απαντήσεις Ερωτήσεων

Για να λάβετε το επίδομα θέρμανσης, θα πρέπει να υποβάλλετε Αίτηση ηλεκτρονικά μέσω taxis.
Καταγράψαμε αναλυτικά τα βήματα που πρέπει να κάνετε προκειμένου να υποβάλλετε μόνοι σας την Αίτηση.

1. Αρχικά μπαίνετε στο site : www.gsis.gr

2. Επιλέγετε το πλαίσιο που αναγράφει «Υπηρεσίες προς Πολίτες».

3. Στη συνέχεια θα κλικάρετε τον σύνδεσμό «Υποβολή χορήγησης επιδόματος κατανάλωσης πετρελαίου θέρμανσης».

4. Στο μενού που θα ανοίξει επιλέγετε «Αίτηση ένταξης στο Μητρώο Δικαιούχων του επιδόματος κατανάλωσης πετρελαίου θέρμανσης»

4. Στην επόμενη σελίδα που θα ανοίξει, εάν είστε χρήστης του taxis, πληκτρολογείτε τους κωδικούς που χρησιμοποιείτε (Όνομα χρήστη και Κωδικό πρόσβασης). Εάν δεν έχετε κωδικούς για το taxisπληκτρολογείτε στο «Όνομα χρήστη» το ΑΦΜ σας και στον «Κωδικό πρόσβασης» τον αριθμό ειδοποίησης ενός εκ των εκκαθαριστικών σημειωμάτων φόρου εισοδήματος των τελευταίων 5 ετών.

5. Και κάνετε Είσοδο.

6. Αμέσως εμφανίζονται δύο επιλογές. Θα επιλέξετε την πρώτη (Υποβολή/Διαχείρισης αίτησης) εφόσον θέλετε να υποβάλετε την αίτηση για το επίδομα πετρελαίου. Η δεύτερη επιλογή (Διαχείριση χιλιοστών θέρμανσης), αφορά διαχειριστές – εκπροσώπους πολυκατοικιών.

7. Στη συνέχεια επιλέγετε «Συμπλήρωση Αίτησης».

8. Στο μήνυμα «Δηλώνω υπεύθυνα ότι όλα τα στοιχεία της αίτησης που πρόκειται να υποβάλω είναι αληθή», όπου δίπλα του υπάρχει ένα κενό κουτί, θα πρέπει να το κλικάρετε, για να μπορέσετε να προχωρήσετε στη διαδικασία της αίτησης.

9. Αμέσως μετά ανοίγει η φόρμα για τη συμπλήρωση των στοιχείων, όπου θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας.

10. Μετά την συμπλήρωση των στοιχείων θα πατήσετε «Υποβολή Αίτησης». Επιπλέον θα πρέπει να επιβεβαιώσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό – ΙΒΑΝ καθώς επίσης και τα τετραγωνικά της κύριας κατοικίας.

11. Στο τέλος της διαδικασίας θα εμφανιστεί στην οθόνη σας η απάντηση από το Taxis για το εάν η αίτηση σας έγινε αποδεκτή ή όχι.

Αν κάτι δεν σας είναι απόλυτα κατανοητό ή για την οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία, καταθέστε μας γραπτό ερώτημα, πατώντας εδώ.

small-question-sign
various-mini-banners2