Εργατικά - Ασφαλιστικά

Συνοπτικά – Ο λόγος μας

Με Δελτίο Τύπου του ΕΦΚΑ, αποφασίστηκε η εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων, συνταξιούχων και εργοδοτών στον ΕΦΚΑ από τις 31 Αυγούστου 2020, να γίνεται με ραντεβού, με σκοπό την αποφυγή πολύωρων αναμονών και συνωστισμού.

Μια πιο αναλυτική – προσέγγισή μας

Τα ως άνω προκύπτουν από το Δελτίο Τύπου του ΕΦΚΑ, της 31/8/2020, με θέμα “Εξυπηρέτηση στον e-ΕΦΚΑ με ηλεκτρονικό ραντεβού”.

Δείτε το Δελτίο Τύπου του ΕΦΚΑ, παρακάτω :

Αθήνα, 31/8/2020

Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων, συνταξιούχων και εργοδοτών και με σκοπό την αποφυγή πολύωρων αναμονών και συνωστισμού στις μονάδες του e-ΕΦΚΑ, από σήμερα 31 Αυγούστου 2020, εισάγεται νέο σύστημα εξυπηρέτησης με ραντεβού.

Οι συναλλασσόμενοι μπορούν μέσω της εθνικής δικτυακής πύλης (gov.gr) ή του δικτυακού τόπου της νέας υπηρεσίας www.efka.gov.gr/rv, να εισέλθουν με τους κωδικούς Taxis στην νέα ηλεκτρονική υπηρεσία. Με απλά βήματα επιλέγουν το υποκατάστημα και το τμήμα που επιθυμούν να εξυπηρετηθούν και κλείνουν αυτόματα το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού που επιθυμούν. Την ημέρα του ραντεβού αρκεί να προσέλθουν λίγα μόνο λεπτά νωρίτερα και να εξυπηρετηθούν άμεσα και με ασφάλεια.

Από τη δυνατότητα κλεισίματος ραντεβού εξαιρούνται οι παρακάτω συναλλαγές, οι οποίες  παρέχονται αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά στους πολίτες που σημαίνει, ότι δε χρειάζεται επίσκεψη σε υποκατάστημα του e-ΕΦΚΑ για τη διεκπεραίωσή τους:

Από τη Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ