Φορολογικά - Λοιπάλογιστικο γραφειο | λογιστικές υπηρεσίες

Από το γραφείο του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, εκδόθηκε η κάτωθι ανακοίνωση:

Αθήνα, 26 Ιανουαρίου 2022

Για την Περιφέρεια Αττικής και την Κρήτη ισχύουν τα ακόλουθα:

  1. Αύριο Πέμπτη 27 και μεθαύριο Παρασκευή 28 Ιανουαρίου ύστερα από συνεννόηση με τις Περιφέρειες τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν δια ζώσης, αλλά με τηλεκπαίδευση.
  2. Αύριο Πέμπτη 27 και μεθαύριο Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, θα παραμείνουν κλειστοί οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και ατόμων με αναπηρία και τα κέντρα διημέρευσης – ημερήσιας Φροντίδας.
  3. Για αύριο Πέμπτη 27 Ιανουαρίου υπάρχει ισχυρή σύσταση για τηλεργασία στον ιδιωτικό τομέα όπου είναι δυνατόν, ενώ στο Δημόσιο θα υπάρξει τηλεργασία ανάλογα με τις ανάγκες των υπηρεσιών και τυχόν προβλήματα πρόσβασης.
  4. Αύριο Πέμπτη 27 και μεθαύριο 28 Ιανουαρίου, δεν θα λειτουργήσουν τα δικαστήρια.
  5. Για αύριο Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, τα καταστήματα δύναται να λειτουργήσουν από 10.00 έως 18.00.
  6. Για αύριο Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, δεν επιτρέπονται οι υπηρεσίες διανομής (delivery) και οι ταχυδρομικές υπηρεσίες (courier).
  7. Αύριο Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, δεν θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένοι παιδικοί εμβολιασμοί στο Μega εμβολιαστικό κέντρο Προμηθέας και στο Παίδων Πεντέλης. Οι υπόλοιποι εμβολιασμοί παιδιών, καθώς και οι εμβολιασμοί ενηλίκων θα γίνουν κανονικά. Για όσους δεν προσέλθουν σε προγραμματισμένο ραντεβού, θα σταλεί σε κάθε περίπτωση sms για νέο ραντεβού.
Λογιστικά Φοροτεχνικά Επιχειρήσεων