“Αγαπητέ κύριε Αλεξίου,

Σας γράφω να σας ενημερώσω για την θετική έκβαση της υπόθεσής μου.

Αν θυμάστε είχα το πρόβλημα με όλα τα λάθος ΕΤΑΚ που είχα κληθεί να πληρώσω με ποσά πολύ παραπάνω από αυτά που μου αντιστοιχούσαν.
Αρνήθηκα να τα πληρώσω με αποτέλεσμα να μου δεσμευτούν οι τραπεζικοί μου λογαριασμοί, καθώς και το ενοίκιο που κατατίθεντο σε αυτούς και ήταν το μοναδικό μου εισόδημα.

Προκειμένου να τακτοποιήσω την υπόθεσή μου πραγματοποίησα εγώ και ο σύζυγός μου σειρά επισκέψεων στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. χωρίς κανένα αποτέλεσμα, διότι όπως με ενημέρωσαν «τα ποσά είχαν βεβαιωθεί».

Αποφάσισα να προσφύγω στα αρμόδια Δικαστήρια και απευθύνθηκα σε Δικηγόρο, ο οποίος μου ζήτησε την συνδρομή της Τεχνολογιστικής.

Στη συνέχεια συντάξατε ένα υπόμνημα στο οποίο υπήρχε αναλυτική καταγραφή αξιών και υπολογισμός φόρου, ανά ακίνητο ιδιοκτησίας μου ως προς το ΕΤΑΚ που αναλογούσε και συγκριτικά ως προς το ΕΤΑΚ που μου βεβαιώθηκε.

Η καταγραφή αυτή συμπεριλάμβανε αναφορά και παραπομπή σε Νόμους και Διατάξεις του Υπουργείου Οικονομικών κάνοντας με τον τρόπο αυτό ξεκάθαρο την ορθότητα και τη νομική κατοχύρωση των διεκδικήσεών μας.   

Οι ενέργειες αυτές και η σωστή συνεργασία όλων μας, είχε ως αποτέλεσμα να βγω κερδισμένη από τον Δικαστικό αγώνα που έδωσα.  

Σήμερα χάρη στη παρέμβασή σας, τα ΕΤΑΚ μου είναι πάλι σωστά, διαγράφηκαν από το ΑΦΜ μου οι λανθασμένες οφειλές που είχαν βεβαιωθεί και εισπράττω πάλι το ενοίκιο μου.

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία που είχαμε και φυσικά για το πολύ καλό αποτέλεσμα!”