«Η συνεργασία μου με την Τεχνολογιστική είναι άψογη. Διατηρώ μία ατομική επιχείρηση και δραστηριοποιούμαι ως σύμβουλος επιχειρήσεων. Νιώθω σίγουρος για τις πληροφορίες που μου παρέχει η Τενολογιστική, για την υποστήριξή της σε θέματα λογιστικά και φοροτεχνικά, αλλά και πάνω από όλα για την συμβούλευση που μπορώ να λάβω για οποιοδήποτε πρόβλημα με απασχολεί στους παραπάνω τομείς
Ο Γιώργος με τη γνώση του και τη μεταδοτικότητα του καταφέρνει πάντα να μου βρει λύσεις πρακτικές και άμεσα εφαρμόσιμες, κάθε φορά που ανατρέχω σε εκείνον και να μου δίνει συγκεκριμένες κατευθύνσεις και οδηγίες για το πώς να αντιμετωπίσω μια κατάσταση στην εργασία μου. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος και χαρούμενος ότι πέρα από έναν πολύτιμο συνεργάτη έχω και έναν φίλο.
Η εργασία του δεν περιορίζεται απλά στην καταχώρηση των λογιστικών δεδομένων όπως γίνεται συνήθως με άλλους λογιστές. Με την Τεχνολογιστική κερδίζω πολύ περισσότερο από ότι να είχα μια απλή συνεργασία με έναν οποιονδήποτε λογιστή ή λογιστικό γραφείο. Με ενημερώνει έγκαιρα για οτιδήποτε αφορά τον εργασιακό μου χώρο και είμαι σίγουρος ότι ένας καλός λογιστής δεν φαίνεται στο πόσα λεφτά χρεώνει για τις υπηρεσίες του, αλλά στο ότι όταν παρουσιαστεί στο μέλλον κάποια κατάσταση που θα χρήζει άμεσο χειρισμό, πώς θα σταθεί δίπλα στον επιχειρηματία και θα του δώσεις λύσεις αποτελεσματικές και ολοκληρωμένες.
Είναι πολύ σημαντικό να ξέρω ότι ένα τμήμα της δουλειάς μου – τα λογιστικά – δεν απαιτούν επανεξέταση από εμένα για την εγκυρότητα τους και ότι νιώθω ήσυχος για ότι κάποιος πραγματικά υπεύθυνος ασχολείται ενεργά με αυτά και με αφήνει να ασχολούμαι με τη δουλειά μου δίχως να πρέπει να έχω την προσοχή μου σε αυτά.
Θέλω να ευχαριστήσω την Τεχνολογιστική και τον Γιώργο για την εξαιρετική δουλειά του και για την αγάπη και το ενδιαφέρον που δείχνει καθημερινά σε αυτό που κάνει. Με βοηθάει πολύ και με στηρίζει πραγματικά».