ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Ο πρώτος ιστότοπος της Τεχνολογιστικής, λειτούργησε τον Μάιο του 2011, στην διεύθυνση 1993.gr. Ως διεύθυνση, για λόγους συμβολισμού αρχικά επιλέχθηκε το έτος πρώτης λειτουργίας της Τεχνολογιστικής.

Στη συνέχεια, θέλοντας να διευκολύνουμε τους επισκέπτες στην αναζήτηση της ιστοσελίδας μας, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, τροποποιήθηκε η διεύθυνση και μεταβήκαμε στην υπάρχουσα, δηλαδή texnologistiki.com.

Κατά την πρώτη περίοδο λειτουργίας της, περάσαμε και εμείς την «παιδική αρρώστια» του για περισσότερα πατήστε «εδώ». Όπου το «εδώ», ήταν ο δρόμος για την «πραγματική» πηγή του εκάστοτε άρθρου, δηλαδή ένας άλλος ιστότοπος.

Πολύ σύντομα, κατανοήσαμε ότι η διαδικασία αυτή είναι λανθασμένη και μη ηθικά σωστή, για τους παρακάτω λόγους:

  1. Ο επισκέπτης με τον τρόπο αυτό οδηγούταν σε έναν ή περισσότερους άλλους ιστότοπους οι οποίοι κατέγραφαν αναλυτικά νόμο ή διάταξη, διαδικασία χρήσιμη για πληροφόρηση «νομικής» φύσης η οποία όμως για τον επισκέπτη που ήθελε να ενημερωθεί και να καταλάβει αυτό που διαβάζει χωρίς ο ίδιος να διαθέτει λογιστικές γνώσεις ήταν απόμακρη και δυσνόητη.
  2. Παρά το γεγονός ότι αναφέραμε την πηγή, δεν κρίναμε «ηθικό», ο επισκέπτης που αναζητούσε πληροφόρηση από την δική μας σελίδα, να του την δίναμε μέσω τρίτου, χωρίς να είναι τις περισσότερες φορές αυτό ακριβώς που αναζητούσε.

Έτσι σύντομα το site έλαβε τη σημερινή του μορφή, με δικές μας αναρτήσεις, χωρίς παραπομπές σε χώρους τρίτων, πλην της αναφοράς σε νόμους και διατάξεις.

ΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

Δημιουργήσαμε τον ιστότοπο της Τεχνολογιστικής, θέλοντας σε αυτόν ο επισκέπτης να βρει τα παρακάτω:

α) Πληροφορίες, ενημέρωση και λοιπό υλικό για την εταιρία μας. Πλήρη καταγραφή των παρεχόμενων υπηρεσιών καθώς και του τρόπου λειτουργίας μας. Ποια είναι τα στοιχεία εκείνα που μας διαφοροποιούν από τις υπόλοιπες επιχειρήσεις του συγκεκριμένου κλάδου και φυσικά την απάντηση στο ερώτημα «γιατί να επιλέξω Τεχνολογιστική;»

β) Χρήσιμα θέματα, όπως :

  • Έντυπα της Τεχνολογιστικής: Προκειμένου το σύνολο των υπηρεσιών μας να μπορέσει να παραχθεί με ποιότητα και οργάνωση και να φτάσει στους σωστούς χρόνους στον τελικό παραλήπτη (πελάτη), δημιουργήσαμε μια σειρά από έντυπα. Τα έντυπα αυτά τα παραθέτουμε στον επισκέπτη, παρέχοντας του την δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσει και ο ίδιος στο δικό του λογιστήριο σε περίπτωση που κρίνει, ότι του φέρουν χρησιμότητα.
  • Έντυπα & links Δημοσίων υπηρεσιών: Συγκεντρώσαμε αυτά με την μεγαλύτερη χρησιμότητα, προκειμένου να μειώσουμε τον χρόνο αναζήτησης τους σε άλλους ιστότοπους δίνοντας «όφελος» χρόνου στον επισκέπτη.

γ) Νομοθετική ενημέρωση. Κατά την άποψή μας (μαζί με το Λοιπά Επίκαιρα) το ποιο σημαντικό και χρήσιμο σημείο του ιστότοπου μας. Για την ολοκλήρωσή τους μια ομάδα ατόμων της εταιρίας μας, σε καθημερινή βάση, καταγράφει την νομοθετική «επικαιρότητα» (Νόμου, Εγκυκλίους, Διατάξεις, κλπ.) του Υπουργείο Οικονομικών, καθώς και του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Σημαντική επισήμανση: Η Νομοθετική ενημέρωση θέλουμε να παρέχετε στον επισκέπτη με λόγο μεστό, αλλά ταυτόχρονα απλό και κατανοητό. Επιδιώκουμε τα γραφόμενά μας να μπορούν να γίνουν κατανοητά και από τον αναγνώστη που δεν έχει λογιστικές γνώσεις .Με λόγια απλά, επιτρέψτε μας να πούμε ότι επιδίωξή μας είναι, να δώσουμε «μασημένη τροφή» η οποία θα χρησιμεύσει ως βασική γνώση και σύντομη ή σφαιρική αντίληψη του εκάστοτε θέματος.

Όπου φυσικά κάτι τέτοιο είτε δεν είναι εφικτό, είτε δεν κρίνετε σκόπιμο, καταγράφουμε «κατά λέξη» την σχετική Νομοθετική ενημέρωση.

Σε κάθε περίπτωση παρέχουμε την δυνατότητα είτε τηλεφωνικά είτε γραπτά, ο κάθε επισκέπτης, ανεξαρτήτου ύπαρξης ή μη πελατειακής σχέσης μαζί μας και στο βαθμό που από πλευράς χρόνου μας είναι εφικτό, να λάβει επιπλέον πληροφορίες ή να καταθέσει το οποιοδήποτε ερώτημα (από «θέστε ένα ερώτημα» ή «φόρμα επικοινωνίας»).

δ) Λοιπά επίκαιρα. Ομοίως – κατά την άποψή μας – μετά την Νομοθετική ενημέρωση το ποιο σημαντικό και χρήσιμο σημείο του ιστότοπου μας . Μερικές από τις κατηγορίες που περιλαμβάνει είναι:

  • Επιστολές – αρθρογραφία μας: Περιλαμβάνει μέρος των επιστολών μας που κατά καιρούς έχουμε στείλει στο πελατολόγιό μας , συμβουλές μας, καθώς και λοιπή αρθρογραφία μας, κατά την άποψή μας χρήσιμη παροδικά ή σε μόνιμη βάση σε επιχειρήσεις ή φυσικά πρόσωπα αντίστοιχα.
  • Απαντήσεις ερωτήσεων: Καταγράψαμε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις που μας γίνονται με μεγάλη συχνότητα. Κρίναμε ότι έχουν χρησιμότητα, βγάζοντας τον επισκέπτη από τον κύκλο αναζήτησης απάντησης στο ερώτημά του, στο οποίο έχουμε είδη ασχοληθεί.
  • Επιδοτούμενα προγράμματα: Με το που τεθεί σε ισχύ ένα επιδοτούμενο πρόγραμμα το αναρτούμε.

ε) Λοιπά θέματα. Προσπαθούμε διαρκώς προκειμένου ο ιστότοπος μας να αποτελέσει κόμβο άντλησης γνώσης , παροχής συμβουλών και λοιπής ενημέρωσης. Σε αυτή την κατεύθυνση, λειτουργεί και το Επικοινωνία / Προτάσεις- Παράπονα , καθώς και άλλα σημεία του ιστότοπου.

ζ) Social media: Για την ολόπλευρη και γρήγορη ενημέρωση των επισκεπτών, φίλων και πελατολογίου, διατηρούμε «σελίδα» ή καλύτερα έχουμε παρουσία και επικοινωνούμε μαζί σας, πέρα του παρόντος και μέσω των social media. Έτσι θα μας βρείτε σε Facebook, LinkedIn, Youtube. Αναζητείστε και ακολουθήστε μας και σε αυτά, λαμβάνοντας επιπλέον ενημέρωση και λοιπά χρήσιμα δεδομένα με χρησιμότητα σε επιχειρήσεις και ιδιώτες.

η) Θέλετε να λάβετε προσφορά συνεργασίας με την Τεχνολογιστική; Αυτό είναι εύκολο και πολύ απλό. Για να το κάνετε επιλέξτε μια από τις παρακάτω εκδοχές:

  • Επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας, στο 210 86 51 701.
  • Αν θέλετε να επικοινωνήσουμε άμεσα εμείς μαζί σας, προκειμένου να καταγράψουμε τα δεδομένα σας , για να σας αποστείλουμε γραπτή Οικονομική Προσφορά Συνεργασίας : Πατήστε στο Banner «Για να λάβετε άμεσα προσφορά…….» και συμπληρώστε την πρώτη-μικρή φόρμα.
  • Ενώ αν θέλετε να σας στείλουμε άμεσα Οικονομική προσφορά συνεργασίας: Πατήστε στο Banner «Για να λάβετε άμεσα προσφορά…….» και συμπληρώστε τα στοιχεία που μας είναι απαραίτητα.

Μην ξεχνάτε: Το να μας ζητήσετε και να λάβετε Οικονομική Προσφορά Συνεργασίας, δεν δεσμεύει σε τίποτα έναντί μας, εσάς ή και την επιχείρησή σας.

Σας ευχαριστούμε, καλή περιήγηση.