Όροι & Προϋποθέσεις Νewsletters (Ενημερωτικά Δελτία)

  • Τα προσωπικά στοιχεία (e-mail) που συλλέγονται θα χρησιμοποιηθούν για την τήρηση αρχείου με σκοπό την επικοινωνία και την προώθηση των υπηρεσιών του www.texnologistiki.com στα μέλη που είναι εγγεγραμμένα στο Newsletter, για ενημέρωση σχετικά με Φορολογικά, Εργατικά, Λογιστικά, Επιδοτούμενα Προγράμματα, Αρθρογραφία μας, Συμβουλές μας, Τα νέα μας και συναφή θέματα. 
  • Tο www.texnologistiki.com δεσμεύεται ότι θα χρησιμοποιεί αυτά τα στοιχεία σύμφωνα με τους νόμους του Ελληνικού κράτους και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
  • Τα στοιχεία που συλλέγονται δεν μεταπωλούνται ούτε κοινοποιούνται σε τρίτους, αλλά το www.texnologistiki.com διατηρεί το δικαίωμα λήψης όποιων μέτρων, (π.χ. προσωρινή ή μόνιμη διακοπή παροχής της υπηρεσίας), κατά όσων χρησιμοποιούν την υπηρεσία κακόβουλα ή με ψευδή στοιχεία.
  • Ο Χρήστης έχει το δικαίωμα της διαγραφής από το newsletter, οποιαδήποτε στιγμή το θελήσει, κάνοντας χρήση του συνδέσμου διαγραφής που θα βρει στα Newsletter της εταιρείας μας.

Αν για οποιονδήποτε λόγο κάποιος χρήστης έχει διαγραφεί από το Newsletter (όπως περιγράφεται παραπάνω) και παρ’ όλα αυτά συνεχίζουν να του έρχονται e-mail απo το Newsletter μας , παρακαλώ επικοινωνήστε με το info@texnologistiki.com με την ένδειξη: “Πρόβλημα με τη Mailing list”.

Πατώντας την παρακάτω επιλογή “Ναι” αποδέχομαι τους παραπάνω Όρους και Προϋποθέσεις.

Ναι      Όχι